Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δεύτερη θέση στην Ολλανδία!

Με ήττα απ’ την οικοδέσποινα Ολλανδία ολοκλήρωσε η Εθνική πόλο γυναικών την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά της Ουτρέχτης, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε όμιλο τεσσάρων ομάδων.

Δεύτερη θέση στην Ολλανδία
Θετική εικόνα έδειξε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στο τουρνουά που γίνεται στην Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ολοκλήρωσε το δυνατό τεστ με ήττα από την οικοδέσποινα Ολλανδία με 11-10, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα, αλλά και την επιπολαιότητά της στην άμυνα.

Πάντως, κατέλαβε την δεύτερη θέση στο τουρνουά, πίσω απ’ την Ολλανδία, ενώ η Κίνα επικράτησε της Ουγγαρίας στο τελευταίο ματς και πήρε την τρίτη θέση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 11-10
Οκτάλεπτα: 4-0, 2-5, 3-1, 2-4
Οι σκόρερ: Ξενάκη 3, Ρουμπέση 2, Κώτσια 2, Τσουκαλά 1, Στ. Χαραλαμπίδη 1, Ι. Χαραλαμπίδη 1

Η τελική βαθμολογία:
1. Ολλανδία 9
2. Ελλάδα 3
3. Κίνα 3
4. Ουγγαρία 3
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου δυνατού τεστ προετοιμασίας ενόψει Καζάν σημείωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, σε αυτά τα πρώτα επίσημα μας παιχνίδια. Μας μένουν ακόμα τρία παιχνίδια, στο Θέτις Καπ, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεχτήκαμε κάποια επιπόλαια γκολ από την Ολλανδία, τα οποία δεν έπρεπε να δεχτούμε. Χρειαζόμαστε αρκετή βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αποδεικνύεται ότι οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. Στο Καζάν, τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Μπορούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να πετύχουμε το βασικό μας στόχο, που είναι η μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: