Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Φοράει τα πράσινα ο Θελάντερ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:10) θα πατήσει Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ράσμους Θελάντερ, την απόκτηση του οποίου αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM. Το... στόρι της μεταγραφής. Έρχεται κι ο Σάντσεθ.

Φοράει τα πράσινα ο Θελάντερ

Ο 23χρονος στόπερ της Άαλμποργκ θα ταξιδέψει για Ελλάδα και αναμένεται την Δευτέρα στις 12:10 να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (με πτήση Aegean κι ενώ θα ξεκινήσει από Κοπεγχάγη).

Στη συνέχεια θα... κατέβει Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (τετραετούς διάρκειας) για να ντυθεί κι επίσημα στα πράσινα. Υπενθυμίζεται πως για την αξία του έχει εγγυηθεί ο συμπατριώτης και παλιά δόξα του τριφυλλιού, Ρενέ Χένρικσεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θελάντερ δεν έρχεται ως... αντί Ελάντερ. Και με τους δύο αμυντικούς ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία τις τελευταίες μέρες, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν πως ο πρώτος... μετράει περισσότερο! Εξ' ου και προκρίθηκε η δική του περίπτωση, με τον έτερο να μην απασχολεί πλέον.

Από 'κει και πέρα, σήμερα αναμένεται και η οριστική κατάληξη με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ουσιαστικά οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά για να φιξαριστεί το ταξίδι του Ισπανού αμυντικού στην Ελλάδα ούτως ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή και να γίνει η νέα... κολόνα της άμυνας (ως αντί-Σίλντενφελντ).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: