Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αουγκούστινσιτς: «Είμαστε σε επαφή με τον Άρνεσεν»

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Άρτιομς Ρούντνεβς επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Λετονού φορ του Αμβούργου, Άλεν Αουγκούστινσιτς.

Αουγκούστινσιτς: «Είμαστε σε επαφή με τον Άρνεσεν»
Τις συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Άρτιομς Ρούντνεβς στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Λετονού φορ του Αμβούργου, Άλεν Αουγκούστινσιτς.

Ο ατζέντης του διεθνούς άσου τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο 27χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και στη συνέχεια θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

«Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν. Γνωρίζει καλά τον Άρτιομς, αφού αυτός τον έφερε στη Γερμανία με μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση», ανέφερε αρχικά ο Αουγκούστινσιτς στην εφημερίδα «Real News» και πρόσθεσε:

«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να αφορά τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση στο Αμβούργο είναι περίπλοκη, αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει εκεί μαζί με την οικογένειά του. Είναι αλήθεια ότι το Αμβούργο θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας, όμως ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη σημερινή ομάδα του και στη συνέχεια να εξετάσει άλλες προοπτικές για το μέλλον του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: