Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ενίσχυση και κορυφή!

=Ισχυρό μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο συνέδριο της Θύρας 7. Ενίσχυση με πρωτοκλασάτους παίκτες και διατήρηση των σκήπτρων από τους νταμπλούχους. Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός. Δυνατά για Νενέ.

Ενίσχυση και κορυφή
Έναν Ολυμπιακό ισχυρό, στην κορυφή και τη δημιουργίας μιας ακόμη πιο δυνατής ομάδας υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ επανέλαβε πως παραμένει εγγυητής των «ερυθρολεύκων», προανήγγειλε την απόκτηση τεσσάρων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, διαβεβαίωσε πως αν τυχόν προκύψουν κενά με αποχωρήσεις παικτών θα καλυφθούν επαρκώς, ενώ δεν έδειξε να ανησυχεί με την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.

Επισήμανε ακόμη πως ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την υλοποίησή του.

Οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει προεργασία για την ενίσχυσή τους, έχουν προχωρήσει συγκεκριμένες περιπτώσεις, ωστόσο, είναι απολύτως λογικό να περιμένουν να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα που βρίσκεται σε διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση.

Δυνατά για Νενέ και επιθετικό

Ο Νενέ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο μάνατζέρ του έκανε λόγο για επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες που φαίνεται πως πράγματι ασχολούνται ζεστά με την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ. Για την επίθεση ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ζόνατας και Ζαπάτα. Ο Βραζιλιάνος έλυσε το συμβόλαιό του με την Έλτσε και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων», το ίδιο και ο Κολομβιανός που δεσμεύεται από τη Νάπολι, αλλά σε πρώτη φάση μπορεί να πιάσει Λιμάνι και με τη μορφή δανεισμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: