Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

«Εξετάζει Έρτσεγκ και Ραντούλιτσα ο Παναθηναϊκός»


Ενίσχυση από… Σερβία ψάχνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Τούρκους. Στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς φέρεται να βρίσκονται οι Ζόραν Έρτσεγκ και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

«Εξετάζει Έρτσεγκ και Ραντούλιτσα ο Παναθηναϊκός»
Άνοιγμα στην αγορά της Σερβίας φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Στην Τουρκία κάνουν λόγο πως οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους δύο παίκτες της εθνική ομάδας, στης οποίας τον πάγκο είναι ο 47χρονος τεχνικός και συγκεκριμένα τους Ζόραν Έρτσεγκ και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Όσον αφορά την περίπτωση. Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι.

inner

Από την άλλη, πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη φροντ λάιν φέρεται να είναι η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε, την ώρα που εκκρεμεί και η υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για το αν θα ανανεώσει ή όχι. Όμως, στη λίστα έχει προστεθεί και το όνομα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό Μουντομπάσκετ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Κίνα. Εκεί, έκατσε μέχρι το Δεκέμβριο για να επιστρέψει τον Ιανουάριο στο NBA και τους Τίμπεργουλβς, όπου υπέγραψε δύο 10ήμερα συμβόλαια και αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: