Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αριστερός μπακ, ο επόμενος!

Για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα κινείται πλέον η ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να επιθυμεί να έχει ολοκληρώσει τις τρεις εναπομείνασες μεταγραφές πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Αριστερός μπακ, ο επόμενος
Τρεις κινήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ, με στόχο να είναι πλήρης πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη στις 6 Ιουλίου.

Η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Προτεραιότητα στις τρεις υποθέσεις φαίνεται πως αποτελεί εκείνη του αριστερού οπισθοφύλακα και όλα δείχνουν πως εκείνη θα ενισχυθεί σύντομα η ομάδα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ταξίδεψε στη Σερβία για προσωπικούς λόγους και όχι για κάποιο μεταγραφικό ζήτημα. Όμως από αύριο αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις για την περαιτέρω ενίσχυση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ψάχνει για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και αριστερός μπακ-χαφ, δίνοντας επιπλέον λύσεις στον Τραϊανό Δέλλα.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτηθεί ένας μπακ με αρκετά επιθετικά χαρακτηριστικά, δηλαδή να ανεβαίνει ψηλά και να συμμετέχει στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας, χωρίς όμως να αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, ο Χάβι Βάρας παραμένει φαβορί για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ της «Ένωσης», όμως παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ (όπως του Εστέμπαν και του Κούτσιακ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: