Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Χάρα σε Καβανι: «Θα σαπίσει στη φυλακή ο πατέρας σου»

Σοκάρει η... εμπρηστική ατάκα που φέρεται να είπε ο Χάρα στον Καβάνι, με αφορμή την εμπλοκή του πατέρα του Ουρουγουανού φορ σε τροχαίο, που έφερε τον θάνατο σε 19χρονο μοτοσικλετιστή.

Χάρα σε Καβανι: «Θα σαπίσει στη φυλακή ο πατέρας σου»

Μετά λοιπόν το δάχτυλο του Χιλιανού (για το οποίο δέχθηκε δικαίως δημόσια κατακραυγή) σε… απαγορευμένο σημείο του Ουρουγουανού, που έφερε την αποβολή του τελευταίου (αν και γενικά αντέδρασε ψύχραιμα), ήρθε μια νέα διάσταση δια στόματος Μάριο Ρεμπέγιο.

Ο βοηθός προπονητής της σελέστε αποκάλυψε την σοκαριστική φράση που φέρεται να είπε ο αμυντικός των οικοδεσποτών του Κόπα Αμέρικα στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είσαι νευρικός επειδή ο πατέρας σου θα σαπίσει στη φυλακή για 20 χρόνια», παρουσιάζεται να είπε... εμπρηστικά για να προκαλέσει τον αντίπαλό του ο Χάρα. Φυσικά τα λόγια αυτά –εφόσον όντως ειπώθηκαν- αφορούν το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πατέρας του Καβάνι και που προκάλεσε τον θάνατο ενός 19χρονου μοτοσικλετιστή…

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Παρί αν και ψυχολογικά ήταν ράκος απ’ το συμβάν, θέλησε να μείνει κοντά στην εθνική του και να παλέψει για την πρόκριση στα ημιτελικά, μην μπορώντας βέβαια να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιλής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: