Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Το «Ο.Κ.» του Σαββίδη περιμένει ο Άρνεσεν!!


Τις επαφές με τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον Ιβάν Σαββίδη και εκείνος θα λάβει την τελική απόφαση.

Το «Ο.Κ.» του Σαββίδη περιμένει ο Άρνεσεν
Εντός της εβδομάδας είναι αρκετά πιθανό ο ΠΑΟΚ να έχει ανακοινώσει τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φρανκ Αρνεσεν φέρεται να έχει καταλήξει στην τελική λίστα των υποψηφίων, την οποία έχει δώσει στον Ιβάν Σαββίδη και εκείνος θα εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα της κάθε περίπτωσης.

Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό τις επαφές με τους τεχνικούς και πλέον εκείνο που απομένει είναι η τελική απάντηση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Όλα δείχνουν πως ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι μεταξύ 45 με 50 ετών, θα είναι έμπειρος και θα έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στους Θεσσαλονικείς είναι εκείνο του Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος αποχώρησε από την Μπεσίκτας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ωστόσο, ο Κροάτης τεχνικός φέρεται να μιλάει με τη Γουέστ Χαμ, χωρίς ο Άρνεσεν να έχει προτείνει εκείνος τον συγκεκριμένο άνθρωπο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: