Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Αστέρας-ΠΑΟΚ!!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Αστέρας-ΠΑΟΚ
Χαρακτήρα «τελικού» έχει αποκτήσει ο αποψινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη διαδικασία και όχι μόνο…

#2 αγώνες με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει ο ΠΑΟΚ για τα Play Offs και μετρά μια νίκη την σεζόν 2012-13 (89? Περόνε – 77΄ Αθανασιάδης , 80? Κατσουράνης) και μια ήττα στην περσινή χρονιά με 1-0 (44? Καράσκο).

#10 αγώνες έχει μέχρι τώρα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και ο απολογισμός του εκεί είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Και τις δύο φορές που έχει επικρατήσει στην Αρκαδία ο “δικέφαλος” χρειάστηκε να σημειώσει δύο γκολ (2-0 και 2-1), η πρώτη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η δεύτερη για τα Play Offs.

#49 αγώνες πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ έχει ο Γιάννης Σκόνδρας που έχει την δυνατότητα να στρογγυλέψει τις παρουσίες του με τα χρώματα του Δικεφάλου. Έχει ακόμη οχτώ αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος και δέκα για τα κύπελλα Ευρώπης.

#Αρνητικό ρεκόρ στα Play Offs της Super League για τον ΠΑΟΚ το μόλις ένα γκολ που έχει σημειώσει στους πέντε αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα. Η χειρότερη του σεζόν μέχρι τώρα ήταν το 2011-12 που με μόλις τρία γκολ πήρε την 4η θέση στην διαδικασία αυτή, αλλά τότε είχε πάρει τη νίκη σε δύο από τα έξι ματς που έδωσε.

#Αντίθετα η καλύτερη του συγκομιδή ήταν την σεζόν 2010-11 με 11 επιθετικά γκολ. Συνολικά είχε σημειώσει 41 γκολ στις έξι συμμετοχές του μέχρι φέτος που του έδιναν μέσο όρο 1,13 γκολ ανά αγώνα. Πλέον αυτό έχει πέσει στο 1,024 ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: