Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η Μπαρτσελόνα του τότε και του τώρα…!! (pics)

Η Μπαρτσελόνα του τότε και του τώρα… (pics)

Πέρασαν τέσσερα χρόνια για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα. Ποιοι παίκτες απ’ την «φουρνιά» του 2011 στο Γουέμπλεϊ και του 2009 στη Ρώμη έπαιξαν και χθες στο Βερολίνο.

Η Μπαρτσελόνα του τότε και του τώρα… (pics)
Απ' το 2011 μέχρι το 2015 υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ (και τον πάγκο) της Μπαρτσελόνα. Κάποιοι βέβαια παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελικό του Champions League, πριν τέσσερα χρόνια (στο Γουέμπλεϊ), το έκαναν και χθες.

Η αρχική σύνθεση εκείνου του αγώνα (με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αποτελούταν απ' τους Αμπιντάλ, Πέδρο, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Πικέ, Βαλντές, Μέσι, Άλβες, Βίγια, Ινιέστα, Τσάβι.

inner

Από αυτούς, χθες στο Βερολίνο, ξεκίνησαν βασικοί οι έξι. Μασεράνο, Μπουσκέτς, Πικέ, Μέσι, Άλβες και Ινιέστα, ενώ ακόμα δύο από εκείνη την «φουρνιά» πέρασαν στον αγώνα με τη Γιουβέντους ως αλλαγή. Οι Τσάβι και Πέδρο.

Κι αν το πάμε ακόμα πιο πίσω, τότε στη Ρώμη το 2009, όπου οι Καταλανοί είχαν αναδειχθεί ξανά πρωταθλητές Ευρώπης, θα βρούμε ακόμα λιγότερες ομοιότητες σε σχέση με την φετινή τους έκδοση.

inner

Τότε είχαν παίξει βασικοί οι: Γιάγια Τουρέ, Μπουσκέτς, Πικέ, Σιλβίνιο, Ετό, Βαλντές, Μέσι, Ανρί, Ινιέστα, Τσάβι, Πουγιόλ.

Δηλαδή τέσσερις από εκείνη την ενδεκάδα (Μπουσκέτς, Πικέ, Μέσι, Ινιέστα), ήταν και στην χθεσινή (μετά από έξι χρόνια), με τον Πέδρο όπως τότε έτσι και τώρα να μπαίνει σαν αλλαγή και τον Τσάβι από βασικός τότε, να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού φέτος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: