Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ιρλανδία – Αγγλία!! (preview)

Τα «τρία λιοντάρια» ταξίδεψαν στο Δουβλίνο για το σημερινό παιχνίδι με την Ιρλανδία, σε μια πρόβλα ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλοβενία την επόμενη Κυριακή για τα προκριματικά του Euro 2016. Βασικός ο Ρούνεϊ, ντεμπούτο για τους Όστιν και Βάρντι.  
Η Αγγλία φιλοξενείται από τους «γείτονές» της σε προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι σε περίοδο προετοιμασίας όλων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 στη Γαλλία.
Ο Ρόι Χότζον δεν έκρυψε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παίξει βασικός στην 104η εμφάνισή του με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του Τομ Κλέβερλι στη θέση του τραυματία Ράιαν Μέισον, ενώ θα δώσει την ευκαιρία στους Τσάρλι Όστιν και Τζέιμι Βάρντι να κάνουν το ντεμπούτο τους με την εθνική ομάδα, έχοντας κερδίσει τις πρώτες τους κλήσεις έπειτα απ' όσα έδειξαν με την ΚΠΡ και τη Λέστερ αντίστοιχα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι Ιρλανδοί έχουν μπροστά τους παιχνίδι με τη Σκοτία για τα προκριματικά του επόμενου Euro και ο Μάρτιν Ο'Νιλ θέλει να τεστάρει ορισμένα πράγματα και πρόσωπα σήμερα απέναντι στους Άγγλους. Οι ΜακΣέιν και Γουόρντ είναι διαθέσιμοι έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν όμως δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή τους εφόσον κριθεί ότι δεν είναι ανάγκη να ρισκάρουν τόσο άμεσα, απουσιάζει για προσωπικούς λόγους αλλά θα είναι παρών για το επίσημο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας ο Γουές Χούλαχαν.
«Είναι σημαντικό το φιλικό για εμάς, διότι, αν κάποιος παίξει καλά, τότε σίγουρα αυτό θα το λάβω σοβαρά υπόψη μου για το παιχνίδι με τους Σκοτσέζους» είπε ο Ο'Νιλ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: