Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Κύριε Τσακίρη μην φοβάστε»

Κάλεσμα στον Κωνσταντίνο Τσακίρη -και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται- να αναλάβει τα ηνία του Πανιωνίου, απηύθυνε ο Νίκος Ζαμάνης, τονίζοντας πως στόχος είναι να καθαρίσει από χρέη και να ανέβει επίπεδο

«Κύριε Τσακίρη μην φοβάστε»
Μια ισχυρή διοίκηση που θα βοηθήσει τον Πανιώνιο να εξυγιανθεί οικονομικά και να ανέβει επίπεδο είναι η προτεραιότητα στη Νέα Σμύρνη. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Νίκος Ζαμάνης απηύθυνε κάλεσμα σε οποίον ενδιαφέρεται -και κυρίως στον Κωνσαντίνο Τσακίρη- να βοηθήσει την προσπάθεια που ξεκινάει.

Ο Νίκος Ζαμάνης -μαζί με τον Χρήστο Δάρα- έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, όμως όπως ξεκαθάρισε με προσωπική του δήλωση ο αθλητικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» οποιοσδήποτε το θελήσει μπορεί να συνδράμει.

Μάλιστα, απηύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Κωνσαντίνο Τσακίρη, τονίζοντας πως θα σταθούν στο πλευρό του αν το αποφασίσει.

Αναλυτικά:

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέσαμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στη θέση που της αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς δισταγμό και χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος, μπροστά στο καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τα χρέη και τις υποχρεώσεις που τον βαραίνουν (και προήλθαν από τις 3 προηγούμενες διοικήσεις) και τα οποία ανέρχονται σε περίπου 5,2 εκατομμύρια ευρώ.

Καλούμε κάθε ΠΑΝΙΩΝΙΟ και φυσικά και τον κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, εάν θέλει να αναλάβει ο ίδιος τις τύχες της ομάδας μας. Ακόμα κι έτσι όμως, η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή σε όποιον θέλει να συνδράμει απλά στην προσπάθειά μας. Εμείς ξεκινάμε τις ενέργειες για να αποκτήσει ο σύλλογος προπονητικό κέντρο που να του ανήκει. Να αποκτήσει πούλμαν που θα αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο. Να αποκτήσει γενικά υποδομές αντάξιες του ονόματός του.

Κάθε συμπαίκτης είναι δεκτός. Όπως και κάθε ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών και της ανάληψης ευθυνών.
Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. Κύριε Τσακίρη μην φοβάστε. Αν θελήσετε να πάρετε τις μετοχές, εμείς θα σταθούμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε λάθη που σας ανάγκασαν κάποιοι να κάνετε στην δική σας θητεία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: