Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο Φε αρέσει στον Αρνεσεν!!

Η άποψη του Φρανκ Αρνεσεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο. Γι’ αυτό, άλλωστε, και η Σάντερλαντ στη μέση της προηγούμενης σεζόν ζήτησε από τον Δανό αθλητικό διευθυντή να της υποδείξει τον προπονητή που θα την βγάλει από την δύσκολη θέση. Τότε πρότεινε τον Ντικ Αντβοκαατ, ο οποίος, όντως, έδωσε στις Μαύρες Γάτες τις βαθμολογικές ανάσες που χρειάζονταν.

Ο Ολλανδός ήταν να αποχωρήσει από την Σάντερλαντ και να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο, τελικά, το σκηνικό ανατράπηκε και παρέμεινε στην αγγλική ομάδα. Στο μεσοδιάστημα, όμως, ο Φρανκ Αρνεσεν πρόλαβε να προτείνει τον αντικαταστάτη του Αντβοκαατ. Το όνομα αυτού, Αρμιν Φε.

Ο 54χρονος τεχνικός παραμένει ελεύθερος και χαίρει της εκτίμησης του Φρανκ Αρνεσεν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ΠΑΟΚ. Ο Φε στο παρελθόν έχει κοουτσάρει την Αουγκσπούργκ, την Γκρόιτερ Φιρτ, την Ροτλίνγκεν, την Χάνσα Ροστόκ, την Στουτγκάρδη, την Βόλφσμπουργκ, το Αμβούργο και την Αιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οσο, λοιπόν, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, το όνομα του Αρμιν Φε, είναι σίγουρο ότι είναι σημειωμένο στην ατζέντα του. Εξάλλου, το προφίλ του Γερμανού ταιριάζει με αυτό που ψάχνει ο Αρνεσεν, δηλαδή, κάποιον νέο-φιλόδοξο, αλλά να έχει και μία σχετική εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Ο Φε, άλλωστε, το 2007 κατέκτησε την Μπουντεσλίγκα με την Στουτγκάρδη.

Το ζήτημα του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ δεν θα τραβήξει σε μάκρος και πολύ σύντομα από την ΠΑΕ θα είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις, με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια, πλέον, στενεύουν επικίνδυνα. Ο Αρνεσεν, ωστόσο, συνηθισμένος να δουλεύει σε συνθήκες πίεσης, δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: