Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Αγοράζει» χρόνο για του… χρόνου!!


Μονόδρομος αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ παράλληλα περιμένει ο Ατρόμητος να μην κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

«Αγοράζει» χρόνο για του… χρόνου
Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να καταλάβουν τη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία, όμως για να συμβεί αυτό – εκτός από τη δική τους επικράτηση επί των Αρκάδων – χρειάζονται και τη γκέλα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι πολλά, αφού δεν υπολογίζει οχτώ ποδοσφαιριστές (τους τραυματίες Κωνσταντινίδη, Ρατς, Γκολάσα, Σαλπιγγίδη, Γλύκο, τον τιμωρημένο Κάτσε και τον Νομπόα που έχει υποχρεώσεις με το Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα), ενώ την ίδια ώρα είναι αμφίβολοι ο Αθανασιάδης και ο Μακ.

Κάπως έτσι ο υπηρεσιακός προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα. Στον άξονα θα είναι οι Μαντούρο και Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Κίτσιου και Μακ.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Πούγγουρας, Κ. Σαββίδης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Παπαγιαννόπουλος, Περέιρα και Κουλούρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: