Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Στάζει «μέλι» ο Γκέκας για Σίβοκ!!


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φάνης Γκέκας για τον Τόμας Σίβοκ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. «Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Στάζει «μέλι» ο Γκέκας για Σίβοκ
Το εγκώμιο του Τόμας Σίβοκ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της άμυνάς του, έπλεξε ο Φάνης Γκέκας.

Ο Λαρισαίος επιθετικός έχει αντιμετωπίσει τον Τσέχο στόπερ στο τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και σε εθνικό επίπεδο, και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού.

«Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του για την αξία του Σίβοκ. Δεν είναι τυχαίο πως εφτά χρόνια ήταν εν δυνάμει βασικός σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τη Μπεσίκτας. Είναι από τους αμυντικούς στην Τουρκία που με έχει εντυπωσιάσει με την άνεσή του με τη μπάλα στα πόδια και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του με το αριστερό. Δεν φοβάται να ανοίξει το γήπεδο, να ζητήσει μπάλα και να ''κουβαλήσει'' το παιχνίδι της ομάδας του», δήλωσε ο Γκέκας στη SportDay και συμπλήρωσε:

«Είναι έμπειρος και ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά το κορμί του. ''Διαβάζει'' τον επιθετικό και στο μεταξύ μας ματς μου 'χε κάνει εντύπωση όχι τόσο το άλμα του όσο το σχεδόν πάντα σωστό τάιμινγκ που επέλεγε στον αέρα στη διεκδίκηση της μπάλας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: