Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Μανουσέλης: «Πρώτη φορά ξεχωρίζει τόσο μια ομάδα στους τελικούς»

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό έδωσε ο Μάνος Μανουσέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον σημερινό τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Μανουσέλης: «Πρώτη φορά ξεχωρίζει τόσο μια ομάδα στους τελικούς»
Ο Ολυμπιακός φαίνεται περισσότερο δυνατός συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στους τελικού της Α1 μπάσκετ.

Αυτό υποστήριξε ο Μάνος Μανουσέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή "Τα πάντα όλα" με τους Μάκη Διόγο και Γιάννη Κυφωνίδη.

"Είναι η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που η μία ομάδα ξεχωρίζει τόσο πολύ. Ξεχωρίζει βέβαια, στα... χαρτιά. Είναι το ίδιο σημείο και στον αγώνα του Κυπέλλου αγωνιστικά και οι δύο ομάδες", ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Έλληνας τεχνικός.

"Ο Παναθηναϊκός έχει ένα δεδομένο προβάδισμα σήμερα στην ψυχολογία. Παίζει χωρίς ένα "πρέπει" μπροστά. Αντίθετα ο Ολυμπιακός, ειδικά στο σημερινό αγώνα, ξέρει ότι πρέπει να νικήσει", υποστήριξε.

Ο Μάνος Μανουσέλης πρόσθεσε ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να βγάλει κάποια πράγματα σήμερα στον πρώτο τελικό τα οποία θα ξαφνιάσουν τον Ολυμπιακό και κατέληξε...

"Η ήττα από τον Άρη ίσως να έκανε και καλό στον Ολυμπιακό γιατί αν έπαιρνε τη πρόκριση με 3-0 θα πήγαινε -ενδεχομένως- με μικρότερη προσοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: