Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Υπάρχει κι άλλο ντέρμπι!!

ΠΑΟΚ και Άρης αρχίζουν απόψε τους δικούς τους τελικούς, με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει πάντα η μονομαχία τους.

Υπάρχει κι άλλο ντέρμπι
Ένα ντέρμπι σαν αυτό του ΠΑΟΚ με τον Άρη δεν μπορεί να μπει σε καμιά σκιά. Μπορεί η αναμέτρησή τους στους μικρούς τελικούς να μη δίνει τίτλο, ίσως όμως ο νικητής να έχει τον πρώτο λόγο για το Eurocup.

Στην αποψινή αναμέτρηση (18:00, Novasports και ΣΠΟΡ FM 94,6) o Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει και πάλι στον Βον, που χάνει το υπόλοιπο της σειράς, ενώ στον αντίποδα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στους Καραθανάση και Αντεγκμπόγε, ενώ λίγες ελπίδες να προλάβει έχει ο Νέιμικ που συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα.

Οι δύο ομάδες συναντώνται στα play offs για πέμπτη φορά στα play offs, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή με δώδεκα νίκες (μία στα χαρτιά) έναντι τριών του Άρη. Μάλιστα η υπεροχή του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι καταλυτική στην έδρα του, με οκτώ νίκες σε εννιά ματς. Πάντως φέτος οι «κίτρινοι» ήταν νικητές και στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Παπαπέτρου και Τζαφλέρης. Το δεύτερο ματς θα γίνει την Τρίτη στο Nick Galis Hall κεκλεισμένων των θυρών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: