Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ισόπαλη η πρόβα!!

Στην πρώτη της επίσκεψη μετά από 20 χρόνια στην Ιρλανδία, η εθνική ομάδα της Αγγλίας έμεινε στο 0-0 κόντρα στο συγκρότημα του Μάρτιν Ο’ Νιλ, στη... βαρετή πρόβα των δύο ομάδων για τα επίσημα παιχνίδια τους στα προκριματικά του Euro 2016. Ντεμπούτο για τον Τζέιμι Βάρντι με τη φανέλα των «τριών λιονταριών».
Ιρλανδία και Αγγλία έμειναν στο 0-0 στο φιλικό του «Aviva Stadium», μία εβδομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους κόντρα σε Σκωτία (13/6) και Σλοβενία (14/6) αντίστοιχα.
Μέτριος ο ρυθμός και λίγες οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες που έκαναν αρκετές δοκιμές.
Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας πραγματοποίησε ο επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος αντικατέστησε στο 75ο λεπτό τον Γουέιν Ρούνεϊ.
Αντίθετα, ο Ρόι Χότζον αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Τσάρλι Όστιν.
Το ματς:
Χαμηλό τέμπο και αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή είχε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι δύο αντίπαλοι έδειχναν να εξουδετερώνουν ο ένας τον άλλο και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, σε δύο καλές περιπτώσεις που του παρουσιάστηκαν,  ο Μέρφι δεν κατάφερε να νικήσει στον Χαρτ και το 0-0 φυσιολογικά ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειές των 22ποδοφαιριστών μετά τα πρώτα 45 λεπτά.
Το δεύτερο μέρος είχε αρκετές αλλαγές και δοκιμές προσώπων από τους Μάρτιν Ο’ Νιλ και Ρόι Χότζον. Ο ρυθμός πάντως ήταν καλύτερος στην αρχή και οι δύο ομάδες έδειχναν να ψάχνουν με μεγαλύτερη διάθεση το γκολ…
Λίγο μετά την σέντρα ο Ρούνεϊ έκανε λάθος κοντρόλ χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνος του απέναντι στον Γουέστγουντ, ενώ ο αρχηγός της Αγγλίας είχε ακόμα μια καλή στιγμή με μια εκτέλεση φάουλ. Η απάντηση των Ιρλανδών ήρθε με ένα σουτ του Γουόλτερς που «έβγαλε» με γροθιές ο Χαρτ στο 62’. Προς το τέλος ο Τάουνσεντ είχε ένα καλό σουτ, αλλά είδε τον Γκίβεν να του λέει «όχι» και να διατηρεί το 0-0, ενώ ούτε είσοδος των Βάρντι (ντεμπούτο) και Γουόλκοτ στάθηκε ικανή να αλλάξει κάτι στην εξέλιξη του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ιρλανδία: Γουέστγουντ (61’ Γκίβεν), Κόλμαν, Ο’ Σέι (71’ ΜακΣέιν), Γουίλσον, Μπράντι, Γουίλαν (63’ Άρτερ), ΜακΚάρθι (46’ ΜακΚλίν), Χέντρικ, ΜακΓκίντι, ΜακΓκόλντρικ (46’ Λονγκ), Μέρφι (56’ Γουόλτερς)
Αγγλία: Χαρτ, Τζόουνς, Μπέρτραντ, Χέντερσον, Κέιχιλ (74’ Γιαγκέλκα), Σμόλινγκ, Γουίλσιρ (66’ Μπάρκλεϊ), Μίλνερ, Στέρλινγκ (66’ Τάουνσεντ), Ρούνεϊ (75’ Βάρντι), Λαλάνα (82’ Γουόλκοτ)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: