Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Κι όμως έχει κίνητρα…!!

Την ώρα που ο Ατρόμητος «καίγεται» να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παρουσιαστεί «όπως πρέπει» και θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Περιστέρι.

Κι όμως έχει κίνητρα…
Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία, και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Γιάννη Αναστασίου να παρατάξει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο με αρκετές αλλαγές την ομάδα στη σύνθεσή της.

Κι όμως οι «πράσινοι» αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαν κερδίσει τους Αρκάδες, και θα είχαν κάνει το απόλυτο στους αγώνες κατάταξης. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σήμερα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες αν κερδίσουν και ο Αστέρας δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ, τότε καταλαμβάνουν εκείνοι τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κυνηγήσει τη νίκη στο αποψινό ματς.

Πρώτα από όλα η ομάδα του Αναστασίου θέλει να ολοκληρώσει τα φετινά πλέι οφ χωρίς να χάσει, και δεύτερον δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στη συγκεκριμένη διαδικασία και έχει σκοράρει εννιά φορές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Νάνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λαγός και Δώνη, με τους Νίνη, Μαυρία και Ντίνα να παίζουν πιο μπροστά.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρέλης. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Αναγνωστόπουλο, Κότσαρης, Μέντες, Αγγελόπουλος, Στάικος, Σταματάκης, Σπυρόπουλος, Μπερίσα και Τζανουλίνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: