Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Κλοπ: «Μόλις 2% μακριά από την πρώτη νίκη»

Μικρό είναι το ποσοστό του προβλήματος της Λίβερπουλ για τον Γίργκεν Κλοπ, που το εντοπίζει μόλις στο 2%. Κατά τα άλλα η ομάδα είναι καλά για τον Γερμανό, παρόλο που δεν έχει πάρει την πρώτη του νίκη.

Κλοπ: «Μόλις 2% μακριά από την πρώτη νίκη»
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου για τη Λίβερπουλ με την ήττα να αγνοείται στα δύο παιχνίδια με τον Γίργκεν Κλοπ στο τιμόνι.

Μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ούτε το εμπόδιο της Ρούμπιν Καζάν στο «Άνφιλντ», παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 36ο λεπτό.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, ο Γίργκεν Κλοπ έκανε... αριθμητική, αφού ανέφερε πως η ομάδα του ήταν αρκετά καλή σε ποσοστό 98% και μόνο το 2% της απόδοσης ήταν προβληματικό, το οποίο επηρέασε στο να μην έρθει η νίκη.

«Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς, αλλά ούτε και το χειρότερο. Ήταν ένα ματς πρόκληση για μας, λόγω της ποιότητας της Ρούμπιν. Είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία και οι παίκτες της ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν, όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια. Εμείς αντιδράσαμε καλά όταν μείναμε πίσω στον σκορ και είχαμε τις ευκαιρίες να το αλλάξουμε όταν πήραμε το αριθμητικό πλεονέκτημα... Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά θεωρώ ότι πήγαμε κατά 98% καλά. Το πρόβλημα μας ήταν μόλις στο 2%» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιπλέον ο Κλοπ, μιλώντας για την θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος στην πρώτη του στο «Άνφιλντ», τόνισε πως ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: