Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μπάρλος: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Την αντίδρασή του στο τελευταίο δίλεπτο κάθε ματς πρέπει να διορθώσει το Λαύριο, όπως ανέφερε ο Λουκάς Μπάρλος, ο οποίος τόνισε πως τότε χάθηκαν τα δύο τελευταίο ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Καβάλα.

Μπάρλος: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»
Στη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά του ματς πρέπει να δώσει βάσει το Λαύριο, για να μην την ξαναπατήσει όπως ΑΕΚ και Καβάλα, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Λουκάς Μπάρλος στο Blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για εμάς, για δεύτερο συνεχόμενο ματς, δεν πήραμε τη νίκη, παρότι την αξίζαμε, με το ματς να κρίνεται και πάλι στο τελευταίο δίλεπτο. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς, με καλή άμυνα, σωστές επιλογές και πάθος.

Εδώ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου που στάθηκε στο πλευρό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δημιούργησε μια τόσο ζεστή ατμόσφαιρα, παραδίδοντας μαθήματα φιλοξενίας. Η αντίδραση μας στο ματς θεωρώ ότι πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης στον αγώνα με την Κηφισιά.

Οι αντίπαλοι μας έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, όμως εμείς θα πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να εξουδετερώσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας και να αξιοποιήσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα.

Είναι από τα παιχνίδια που παίζει τεράστιο ρόλο η επιθυμία. Όποιος το θέλει περισσότερο θα έχει το πλεονέκτημα. Με βάση αυτά που έχουν συμβεί κόντρα στην Καβάλα και στην ΑΕΚ, αυτό που εύχομαι είναι στο τελευταίο δίλεπτο να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι και ίσως λίγο πιο τυχεροί καθώς τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στη δεύτερη αγωνιστική η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας!

Προετοιμαστήκαμε καλά, είμαστε απόλυτα έτοιμοι και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε ακόμη καλύτερα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: