Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

«Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»

Ζωντανός στο κόλπο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (αν και έχει λίγες πιθανότητες) είναι ο Αστ. Τρίπολης σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν Θεοδωρόπουλος και Κουρμπέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»
Διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν μετά την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League εμφανίζονται στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό φαίνεται και από τα λεγόμενα των Κώστα Θεοδωρόπουλου, Δημήτρη Κουρμπέλη στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94.6, Θοδωρή Τσούτσο. «Συγκεντρωνόμαστε για το πρωτάθλημα», το μήνυμα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν

Κώστας Θεοδωρόπουλος: «Η διακοπή ήρθε στον καλό ρυθμό μας. Δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες. Και όσο έχουμε θα τις διεκδικούμε. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε δύο νίκες με ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα και να μπούμε στο παιχνίδι. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για να μπορούμε να έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές. Έχουμε δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα».

inner

Δημήτρης Κουρμπέλης: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά και πάλι η ατυχία μάς χτύπησε την πόρτα στην ισοφάριση με το χέρι που έκανα. Χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να κάνει κάποια ιδιαίτερη φάση, ισοφάρισε. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε η διακοπή. Ξέρω, όμως, ότι μέχρι τότε ελέγχαμε το ρυθμό και μετά ο αντίπαλος μάς πίεσε. Εκείνο που πραγματικά μας έκοψε τα πόδια, ήταν το 1-1. Είμαστε τελευταίοι, αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και βέβαια, θα τα δώσουμε όλα και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ολοι στην Κύπρο ήταν πολύ φιλόξενοι, τούς ευχαριστούμε. Οπως ευχαριστούμε και τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί μας».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: