Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αγωνία για Βίτορ ενόψει Παναθηναϊκού!!

Ανησυχία για την κατάσταση του Μιγκέλ Βίτορ επικρατεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο και ο Πορτογάλος έδειχνε απογοητευμένος κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο.

Αγωνία για Βίτορ ενόψει Παναθηναϊκού
Δύσκολα τα πράγματα για την κατάσταση του Μιγκέλ Βίτορ στον ΠΑΟΚ, παραμονές του ντέρμπι (25/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο 26χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο στήθος και έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό (πήρε τη θέση του Λέοβατς) της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ (0-0). Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα που μάλλον θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους», καθώς το ιατρικό τιμ εμφανίζεται απαισιόδοξο.

Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ο πρώην στόπερ της Μπενφίκα και θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Ιγκόρ Τούντορ για την Κυριακή.

«Φοβάμαι μήπως έχω σπάσει κάτι. Πονάω και αύριο θα κάνω εξετάσεις για να δω τι έχει γίνει», ανέφερε ο παίκτης, αποχωρώντας από το γήπεδο λίγη ώρα μετά το ματς και φάνηκε ότι και ο ίδιος δεν το πιστεύει ότι θα μπορέσει να παίξει στο προσεχές παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: