Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

«Ξεχνάει» Καμπιάσο-Ντουρμάζ για το Περιστέρι!!

Οριστικά χωρίς τους Τζίμι Ντουρμάζ και Εστέμπαν Καμπιάσο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς αμφότεροι δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή (23/10).

«Ξεχνάει» Καμπιάσο-Ντουρμάζ για το Περιστέρι
Τις υπηρεσίες των Τζίμι Ντουρμάζ και Εστέμπαν Καμπιάσο θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ατρόμητο. Τόσο ο Σουηδός, όσο και ο Αργεντινός δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή (23/10) και πλέον αμφότεροι «φορτσάρουν» για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια το επόμενο σαββατοκύριακο.

Από ‘κει και πέρα, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντα Κόστα, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ατομικό. Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε ο Άλαν Πουλίδο, ενώ τη θεραπεία τους έκαναν οι Νταβίντ Φουστέρ και Τάσος Αυλωνίτης. Τέλος, ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά σιγά-σιγά ανεβάζει… στροφές.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους… υγιείς «ερυθρόλευκους», δούλεψαν αρκετά στην τακτική, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε ανοικτό χώρο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου το Σάββατο (17:30), με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει και την αποστολή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: