Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η εμπιστοσύνη του Αμπντούν στον Λε Ταλέκ για γκολ στον Ολυμπιακό!!

Ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια θα είναι αυτό για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε ο Λε Ταλέκ, με τον καλό του φίλο Αμπντούν να εκφράζει την εμπιστοσύνη για τον Γάλλο επιθετικό.

Η εμπιστοσύνη του Αμπντούν στον Λε Ταλέκ για γκολ στον Ολυμπιακό
Μία από τις πιο ιδιαίτερες μίνι-συνεντεύξεις του παραχώρησε ο Αντονί Λε Ταλέκ στην κάμερα της NOVA, κληθείς να σχολιάσει το ερχόμενο ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος τη στιγμή των δηλώσεών του, έδωσε… χώρο και στον καλό του φίλο, Τζαμέλ Αμπντούν, με τον οποίο αναμετρήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στο ματς Βέροια-Ατρόμητος και ο Αλγερινός, αφού τόνισε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, πρόσθεσε ότι παρά το δύσκολο έργο που θα έχει ο Λε Ταλέκ, μπορεί να σκοράρει.

Αρχικά, ο άσος του Ατρόμητου δήλωσε: «Είναι πιο εύκολο για εμάς, γιατί ερχόμαστε από νίκη κόντρα στη Βέροια. Είναι εύκολο για μια ομάδα να παίζει εναντίον τους, γιατί είναι το φαβορί. Κερδίζουν συνεχώς, αλλά με την ομάδα που διαθέτουμε, νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι!».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο καλός φίλος του Λε Ταλέκ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν: «Θα είναι δύσκολο για τον Ατρόμητο να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Επτά νίκες σε επτά παιχνίδια. Είναι η κορυφαία ομάδα. Έχουν κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα…», πρόλαβε να πει ο άσος της Βέροιας για να τον διακόψει ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ατρόμητου, διαφωνώντας μαζί του: «Μπορούμε να κερδίσουμε».

Τότε, μετά τα σχετικά πειράγματα ο Αμπντούν τόνισε: «Θα είναι δύσκολο, αλλά τον εμπιστεύομαι γιατί έπαιζε στη Λίβερπουλ! Μπορεί να σκοράρει! Θα συμβούλευα τον Ατρόμητο να μείνει στην άμυνα και να κάνει αντεπιθέσεις! Είναι η μοναδική τους ευκαιρία να σκοράρουν!». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: