Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μαυροειδής: «Αφήσαμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Η νίκη της Κηφισιάς επί του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παρασύρει την Κηφισιά σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος τόνισε πως νίκη επί του Λαυρίου θα δώσει μεγαλύτερη αξία στο διπλό που πήραν στην Πυλαία

Μαυροειδής: «Αφήσαμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Μια νίκη επί του Λαυρίου στην επόμενη αγωνιστική της Basket League θα δώσει μεγαλύτερη αξία στο διπλό που πήρε η Κηφισιά επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Αναλυτικά:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας επί του ΠΑΟΚ στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος με μια σκληρή έδρα στην οποία ακόμα κι ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν παραδοσιακά προβλήματα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και τελικά ήρθε η νίκη.

Αυτή την εβδομάδα ήταν σημαντικό να καταλάβουμε ότι ναι μεν πετύχαμε μια μεγάλη νίκη αλλά πρέπει την αφήσουμε πίσω. Για να πάρει μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο. Αυτή τη βδομάδα ήταν σημαντικό να δουλέψουμε το μυαλό μας και να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο ματς.

Αύριο παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει καλούς Αμερικάνους και έμπειρους Έλληνες παίκτες γεγονός που τους κάνει πολύ επικίνδυνους και το έχουν αποδείξει καθώς μέχρι στιγμής "χτυπάνε" όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους.Στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: