Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ντιέγκο Κόστα: «Εγώ δεν είμαι κλαψιάρης»


Μπορεί να θεωρείται «βρώμικος» παίκτης, όμως ο Ντιέγκο Κόστα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει το πώς αγωνίζεται. «Κι εγώ δέχομαι πολλές κλωτσιές, αλλά δεν είμαι κλαψιάρης» αναφέρει.

Ντιέγκο Κόστα: «Εγώ δεν είμαι κλαψιάρης»
Δεν είναι από τα αγαπημένα παιδιά του ποδόσφαιρου. Πολλές φορές ο Ντιέγκο Κόστα έχει κατηγορηθεί –και δικαίως- για το «βρώμικο» και αντιαθλητικό παιχνίδι του, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα είχαν συμβεί με την Άρσεναλ όπου είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

Ο Ισπανός όμως ξεκαθαρίζει πως απ’ τη στιγμή που έχει την πλήρη στήριξη όλων στην Τσέλσι (προπονητή, διοίκησης, κόσμου), τότε δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται, υπογραμμίζοντας πως και ο ίδιος συχνά-πυκνά πέφτει «θύμα» σκληρού παιχνιδιού.

«Πολλές φορές οι αντίπαλοί μου ρίχνουν κλωτσιές, αλλά εγώ δεν είμαι κλαψιάρης. Δεν θα γυρίσω να γκρινιάξω, το αντιμετωπίζω στο γήπεδο. Έχω στο 100% τη στήριξη του προπονητή μου, της ομάδας μου, του κόσμου μας, οπότε η γνώμη των άλλων δεν με ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται να αλλάξω, εκτός κι αν μου το ζητήσει κάποιος από την Τσέλσι» είπε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Κόστα που παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για ανατροπή της κατάστασης σε βάρος των μπλε.

«Ξέρουμε πως μπορούμε να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και γνωρίζουμε πολύ καλά πως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τα καταφέρουμε και να γυρίσουμε την κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ», τα λόγια του διεθνούς φορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: