Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τέρμα η ανοχή για Σολτάνι!!

Το καμπανάκι έκρουσαν οι άνθρωποι της Ξάθνης στον Καρίμ Σολτάνι, τον οποίον ενημέρωσαν πως θα βρίσκεται σε συνεχή επιτήρηση από εδώ και στο εξής. «Καμία ανοχή» το μήνυμα που έστειλαν στον παίκτη.

Τέρμα η ανοχή για Σολτάνι
Στο χείλος του ποτηριού έχει φτάσει η υπομονή των ανθρώπων της Ξάνθης με τον Καρίμ Σολτάνι, στον οποίο ξεκαθάρισαν πως δεν θα δείξουν καμία ανοχή από εδώ και στο εξής, σε ακραίες συμπεριφορές του παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν σε συνεχή επιτήρηση τον Γαλλοαλγερινό και δεν θα δεχθούν καμία εκτροπή από εδώ και πέρα, παρά το γεγονός πως τελείωσε η τιμωρία του, από το ματς με τον Ηρακλή.

Το δημοσίευμα δε αναφέρει, πως ο Σολτάνι έχει έρθει σε σύγκρουση και με αρκετούς συμπαίκτες του, με την Ξάνθη να θέλει να βάλει μια και καλή μέλος σε αυτή την κατάσταση.

Ο Σολτάνι, ο οποίος έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Λουτσέσκου με τα καμώματα του, θα πάρει όπως όλα δείχνουν, χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανθρακικό, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός εμπιστεύεται τις ικανότητες του παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: