Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γρηγορίου: «Ό,τι μπορούμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναγνωρίζει ότι οι πιθανότητες για νίκη του Ατρόμητου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι περιορισμένες αλλά δηλώνει ότι όλοι στην ομάδα θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη νίκη.

Γρηγορίου: «Ό,τι μπορούμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»
«Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα λίγα του πρωταθλήματος για εμάς που μόνο κέρδη θα μπορέσουμε να έχουμε. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή. Εμείς πάντως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη»...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχεται ότι το παιχνίδι της Κυριακής για τον Ατρόμητο με τους ερυθρόλευκους είναι αρκετά δύσκολο αλλά ωστόσο οριοθετεί τον στόχο της ομάδας του στην αναμέτρηση. Μιλώντας στον «Γαύρο» ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στέκεται στη σημασία της νίκης επί της Βέροιας.

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη στη Βέροια για να μας φύγει η πίεση. Παίξαμε όπως έπρεπε, την πήραμε και όλα καλά, συνεχίζουμε. Είχαμε ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά νομίζω ότι χάσαμε αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Είναι πολλά πράγματα που έπαιξαν ρόλο αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, ότι μας λείπει δηλαδή, το εύκολο γκολ», αναφέρει και καταλήγει...

«Δεν υπάρχει κάτι μεμονωμένα που θα κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εμείς εστιάζουμε στο να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Σίγουρα θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά αφού ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη ζημιά από το πουθενά, ώστε να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: