Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έρχονται ριζικές αλλαγές στη Μακάμπι!!

Πολύ κρίσιμη είναι η εβδομάδα που έρχεται για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Βίτορ Φαβεράνι, ενώ τρίζει η… καρέκλα του Γκάι Γκούντες.

Έρχονται ριζικές αλλαγές στη Μακάμπι
Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μπορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα να μην έχει πρόβλημα μέχρι στιγμής (2/2), ωστόσο στην Ευρωλίγκα μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και μάλιστα… εύκολες. Συνεπώς, οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» ετοιμάζονται να προβούν σε ριζικές αλλαγές.

Μία από αυτές αναμένεται να γίνει στο ρόστερ, καθώς ο Βίτορ Φαβεράνι δεν έχει πείσει με την απόδοσή του και έτσι είναι πολύ πιθανό να λύσει τη συνεργασία του εντός των προσεχών ημερών. Ούτως ή άλλως η Μακάμπι είχε πάρει ρίσκο με την απόκτησή του το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Βραζιλιάνος σέντερ είχε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο να παίξει μπάσκετ, λόγω προβλημάτων στα γόνατά του.

Από ‘κει και πέρα, το… καμπανάκι χτυπάει δυνατά και για τον Γκάι Γκούντες. Ο Ισραηλινός κόουτς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη μετριότητα που κινείται η ομάδα του, όχι μόνο φέτος, αλλά και για την εικόνα της περσινής σεζόν. Έτσι, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ακούγονται ήδη δύο ονόματα για να τον αντικαταστήσουν, με το ένα να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ερέζ Εντελστάιν και το άλλο ο Νταν Σαμίρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: