Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε άγχος κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μόνο να κερδίσει πράγματα έχει το Ρέθυμνο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε άγχος κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ένα παιχνίδι χωρίς άγχος για το Ρέθυμνο χαρακτήρισε εκείνο με τον Παναθηναϊκό ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφερόμενος στο πέρασμά του από το «τριφύλλι» είπε πως ήταν η καλύτερή του χρονιά.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα δεν έχει άγχος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παίζουμε εντός. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς μετά από ένα κακό παιχνίδι είναι να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και ειδικά στο πικ εν ρολ. Από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο περισσότερο γίνεται και να ευχαριστηθούμε το ματς, ενώ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό», δήλωσε στο rethymnobc.gr ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Ήταν η καλύτερη μου χρονιά από άποψη ομαδικής απόδοσης. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τεράστιους παίκτες και να δω πως λειτουργεί ένας μεγάλος σύλλογος. Μόνο κερδισμένος έχω να πω ότι βγήκα και πολύ δυνατότερος».

Από την πλευρά του, ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, είπε: «Σαφώς παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει τεράστια αξία σαν ομάδα και ποιότητα παικτών. Για μας το ζητούμενο είναι να έχουμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα ειδικά μέσα στο γήπεδο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προερχόμαστε από μία ήττα που η εικόνα μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ο κόσμος θέλουμε να μας στηρίξει για ακόμα μία φορά και να χαρεί το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: