Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γκάλο: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στον Ηρακλή, όπως τόνισε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Γκάλο: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Απόλυτη συγκέντρωση στο προσεχές ματς με τον Ηρακλή πρέπει να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον απόηχο της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό και την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μιλώντας για αυτό το ματς ο Ροντρίγκο Γκάλο τόνισε πως ως επαγγελματίες οι «Ενωσίτες» θα βάλουν τα δυνατά τους και θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είναι σίγουρο ότι κάθε προπονητής έχει διαφορετική μέθοδο δουλειάς. Είχαμε ένα μικρό διάστημα για να γνωρίσουμε τον νέο μας προπονητή και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα μας πει. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχουμε ήδη παίξει εφτά παιχνίδια, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, θα μπούμε στο ματς για να πάρουμε τη νίκη. Σε κανέναν δεν άρεσε ό, τι συνέβη στο τελευταίο ματς. Θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Από Δευτέρα όμως ξεκινήσαμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στο ματς με τον Ηρακλή.

Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη στο προηγούμενο ματς και πλέον θα συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο επόμενο ματς για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: