Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αισθησιακή και αποκαλυπτική για Όντομ η Καρντάσιαν!! (pics)

Με άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, αλλά και με πολλές λεπτομέρειες για το γάμο και το διαζύγιο της από τον Λαμάρ Όντομ, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Κλόε Καρντάσιαν.

Αισθησιακή και αποκαλυπτική για Όντομ η Καρντάσιαν (pics)
Φορώντας είτε το μαγιό της, είτε απλά μόνο το... σεντόνι της, ποζάρει για τις ανάγκες της φωτογράφισης του νέου αυτοβιογραφικού της βιβλίου που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, η Κλόε Καρντάσιαν.

Η Αρμένισα celebrity μάλιστα στο βιβλίο της, θα αναφέρεται εκτενώς στο γάμο της, τη ζωή της, αλλά και το περιβόητο διαζύγιο της με τον πρωταθλητή του NBA, Λαμάρ Όντομ. Η ίδια πριν από μερικές μέρες μάλιστα, δήλωσε στα Μέσα, ότι ο Όντομ, της χάρισε μερικές από τις καλύτερες μέρες της ζωής της, ενώ επισκέφθηκε τον πρώην NBAer και στον νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Όλα αυτά, στο φόντο του περιστατικού με τον Όντομ, που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την κατανάλωση ουσιών.

Πάντως ο ίδιος ο Όντομ, σε συνέντευξη του στο «In Touch» που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν το περιστατικό στον οίκο ανοχής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην γυναίκα του με την οποία πήρε διαζύγιο το 2013, για την οποία δήλωσε.

«Η Κλόε θα είναι πάντα το κορίτσι μου, είτε είμαστε κοντά είτε μακριά. Τη σκέφτομαι κάθε βράδυ όταν πηγαίνω για ύπνο».

Δείτε τις πικάντικες φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: