Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έτσι ή αλλιώς δεν γλιτώνεις!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τους τρόπους με τους οποίους ο Ολυμπιακός καθαρίζει το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια του!

Έτσι ή αλλιώς δεν γλιτώνεις!

• Για παράδειγμα, υπάρχουν παιχνίδια που τα καθαρίζει από το α΄ ημίχρονο! Υποδέχεται τον ΠΑΣ και το σκορ είναι 3-0 στο 42’! Πάει στην Τούμπα και το σκορ είναι 2-0 στο 36’!

• Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία τον Ολυμπιακό τον ζορίζουν πολύ στο α΄ ημίχρονο. Στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο, με τον Πλατανιά το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο εύθραυστο 1-0 . Τελικό σκορ; 4-0, 3-0, 3-1!...

• Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός προηγείται στο σκορ, αλλά ισοφαρίζεται. Κι εκεί βρίσκει τη λύση! Στην Ξάνθη το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-1, με το που ξεκινάει το β΄ η Ξάνθη ισοφαρίζει σε 1-1. Αμέσως ο Ολυμπιακός βάζει δύο γκολ και το κάνει 3-1…

• Υπάρχουν και παιχνίδια ακόμη πιο δύσκολα. Στα οποία το ματς πάει στο 0-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά. Κι αυτά τα κερδίζει ο Ολυμπιακός. Είτε με ένα γκολ στο 79’ (βλέπε Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0), είτε με δύο γκολ στο φινάλε (βλέπε Λεβαδειακό 2-0)!

• Υπάρχουν παιχνίδια με αντίπαλο ολόκληρη Άρσεναλ, μέσα στο Λονδίνο. Με τον Ολυμπιακό να προηγείται δύο φορές και να ισοφαρίζεται δύο φορές! Ε, και τις δύο φορές που ισοφαρίστηκε, μέσα σε μάξιμουμ πέντε λεπτά είχε βάλει κι ο ίδιος άλλο γκολ και έτσι κέρδισε 3-2!...

• Ένα παιχνίδι δεν του πήγε του Ολυμπιακού, εκείνο με την Μπάγερν, το μοναδικό στο οποίο προηγήθηκε αντίπαλός του, κάτι στο οποίο βέβαια μπορεί κάποιος να σταθεί. Μόνο που ήταν η Μπάγερν. Και πάλι, μετά το 0-1 ο Ολυμπιακός είχε τρεις στιγμές για να κάνει το 1-1, σε ένα διάστημα 35 λεπτών, στο οποίο είχε απειληθεί μία φορά (το 0-2 είχε γίνει στο 88').

• Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αντίδραση θα βγάλει ο Μάρκο Σίλβα κι η ομάδα του σε ένα άλλο ματς στο οποίο μπορεί να δεχθεί πρώτη γκολ. Αλλά καλύτερα, θα έλεγα, να μην είναι αυτό στο Περιστέρι, γιατί μετά ο Ατρόμητος θα βάλει πούλμαν, διώροφο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: