Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει το NBA!!

Από πολύ μικροί φαίνεται ότι μπήκαν στα… βάσανα οι φετινοί rookies των Μπόστον Σέλτικς, Τέρι Ρόζιερ και Τζόρνταν Μάικι, καθώς φέρεται να συμμετείχαν σε όργια κατά τη θητεία τους στο κολέγιο.

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει το NBA
Το γεγονός ότι οι παίκτες του NBA δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά είναι κάτι γνωστό και αποδεικνύεται σχεδόν με κάθε ευκαιρία.

Μία ιστορία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές προέκυψε τις τελευταίες μέρες και μάλιστα πρωταγωνιστές είναι παίκτες δεν έχουν προλάβει καν να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τους δύο rookies των Μπόστον Σέλτικς, Τέρι Ρόζιερ και Τζόρνταν Μάικι που το όνομά τους εμπλέκεται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο το οποίο χρονολογείται από τις χρονιές που οι δύο αγωνίζονταν στα κολέγια του Λούισβιλ. Συγκεκριμένα, μέσω του βιβλίου «Breaking Cardinal Rules» το οποίο έχει γράψει μία από τις ιερόδουλες που οργάνωνε αυτά τα πάρτι με όργια, αναφέρονται τα δύο ονόματα των παικτών ως πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Η Κατίνα Πάουελ παρέχει λεπτομέρειες για αυτά τα πάρτι και πώς μπορούσαν να συμμετέχουν σε αυτά νεαροί αθλητές από τα πρωταθλήματα μπάσκετ. Μάλιστα, αποκαλύπτεται το όνομα του μεσάζοντα, Αντρέ Μαγκί, που τώρα είναι βοηθός προπονητή και τότε φέρεται να έδινε τα ποσά προκειμένου να διοργανωθούν αυτά τα πάρτι.

Ο προπονητής των Κάρντιναλς, Ρικ Πιτίνο, αρνείται ότι γνώριζε το οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο προπονητής των δύο παικτών στους Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς χαρακτήρισε δυσάρεστη την όλη υπόθεση, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τους νεαρούς παίκτες.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται ασφαλείς πηγές που μιλούν για τα συγκεκριμένα όργια, μεταξύ των οποίων και ο παίκτης της Γκραν Κανάρια, Κάιλ Κούριτς, που έπαιξε στους Κάρντιναλς για τέσσερις σεζόν.

Οι δύο συγγραφείς του βιβλίου (δεξιά η Κατίνα Πάουελ)

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: