Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, ο Κόροιβος δοκιμάζεται στην Καβάλα το Σάββατο και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέτει σαν στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η ομάδα της Αμαλιάδας.

Βασιλόπουλος: «Να συνεχίσουμε έτσι»
Αναλυτικά όσα έγραψε ο πολύπειρος φόργουορντ στο blog του στο ESAKE.gr:

Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο

Η νίκη που πετύχαμε απέναντι στον Απόλλων Πάτρας, χαρακτηρίζεται μεγάλη γιατί τονώθηκε η ψυχολογία μας μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Η πίεση που είχαμε κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν μεγάλη γιατί ενώ παίζαμε καλά και ακολουθούσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στον Απόλλωνα να είναι κοντά στο σκορ.

Η νίκη που κάναμε στην Πάτρα μας έκανε να χαλαρώσουμε λίγο στην ένταση που είχαμε στις προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Ελπίζω στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα μα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και λόγω της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης, όπως επίσης και του ταξιδιού όπου αναμένεται πολύ κουραστικό.

Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πάθος σε προπονήσεις και αγώνες και είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα έρθουν έτσι όπως τα έχουμε υπολογίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: