Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Μπορεί να κάνει τεράστιο τον Απόλλωνα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Μαυρόπουλος, εκ των προσώπων που εργάστηκαν για το business plan του ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Απόλλωνα.

«Ο επενδυτής είναι εδώ, του έχουμε καταθέσει το business plan, που έχει να κάνει περισσότερο για το τι εστί Απόλλων και τι ποντιακός ελληνισμός. Δεν εστιάζουμε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό που θέλουμε να περάσουμε είναι πόση δύναμη έχει ο ποντιακός ελληνισμός. Δυστυχώς στην ποντιακή συνδιάσκεψη που έγινε στο ‘Βελλίδειο’ δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος του Απόλλωνα και αυτό του έκανε εντύπωση. Ντρέπομαι που δεν υπήρχε μια φανέλα ή ένας εκπρόσωπος του Απόλλωνα, αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη. Είμαι πολύ αγχωμένος για να πάρουμε το ΟΚ σε ένα πρότζεκτ που μπορεί να κάνει τεράστιο τον Απόλλωνα».

Όσο για το μέγεθος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, τόνισε τα εξής, χωρίς να θέλει να αναφέρει κάτι για την ταυτότητά του: «Αυτό που θα πω είναι ότι πρόσφατα αγόρασε ένα ακίνητο στην Ελλάδα με 12 εκατομμύρια ευρώ. Το ζητούμενο εδώ βέβαια δεν είναι να πετάξει ένας άνθρωπος τα λεφτά του στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά να έχει τα εχέγγυα για να φέρει εκατομμύρια,  να επενδύσει και να χτίσει κάτι στην Ελλάδα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: