Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το δίδυμο ψάχνεται!!

Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας 
Με στέρεες κρίσεις, ήρεμα και ψύχραιμα ο διευθυντής και ο κόουτς του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προχωρήσουν στις διορθωτικές κινήσεις που προφανώς θα αποφασίσουν από κοινού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα τα οποία έχουν επισημανθεί και διαπιστωθεί στη λειτουργία της ομάδας τους.

Χωρίς να πιεστούν –πολύ περισσότερο να επηρεαστούν- από τις όποιες κριτικές, είτε αυτές προέρχονται από τις γνωστές καφενειακές διατριβές, είτε από κάποιες σοβαρές και καλόπιστες επισημάνσεις επιβάλλεται να προχωρήσουν σε εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις τις οποίες οι ίδιοι θεωρούν απαραίτητες. Εάν χρειαστεί και το κρίνουν επιβεβλημένο να υπάρξουν και ρήξεις και τομές, να μην διστάσουν να τις επιχειρήσουν για να δώσουν περαιτέρω προοπτικές και μεγαλύτερα κίνητρα.

Και οι δύο θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο κόσμος της ομάδας τους που μπορεί να αντιδρά παρορμητικά με υπεραπλουστεύσεις και εύκολες επικρίσεις, όταν κάτι τον στεναχωρεί ή τον πικραίνει, διατηρεί πάντοτε κάποιες «σταθερές» σε θέματα υπομονής, εμπιστοσύνης και πίστωσης χρόνου για όλους όσους τον έχουν πείσει ότι έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του. Αυτές οι «σταθερές» λοιπόν υπάρχουν σήμερα για το «δίδυμο» και αναμένεται πλέον από μέρους Αρνεσεν και του Τούντορ η ανάλογη αντίδραση και συμπεριφορά που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα δυσλειτουργίας της ομάδας.

Είναι βέβαιο ότι διευθυντής και κόουτς μετά την αυτοκριτική τους προχώρησαν στην αυτοσυγκέντρωσή τους και στη συνέχεια στον συντονισμό των ενεργειών τους. Το «πάνω χέρι» το διατηρεί όπως είναι επόμενο ο πολύπειρος Δανός ο οποίος έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της «χαρτογράφησης» του μικρού αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας κυρίως του σοβαρού αμυντικού προβλήματος της ομάδας.

Εν πάση περιπτώσει επειδή συντρέχει ο γνωστός ειδικός λόγος τον οποίο εκμεταλλεύονται συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της ενημέρωσης, οι οποίοι ήδη άρχισαν να μιλούν για αξεπέραστες κρίσεις και μεγάλα αδιέξοδα στον ΠΑΟΚ, καλό θα ήταν να έχουμε από μέρους του «διδύμου» αντιδράσεις με ρεαλιστικές και ψύχραιμες αποφάσεις που θα προκύπτουν από στέρεες κρίσεις και θα δημιουργούν νέες προοπτικές, πιθανότατα και μεγαλύτερα κίνητρα για το αύριο.

Σ.Σ. Ο κ. Παναγιώτης Χατζηευστρατίου –φίλος του ΠΑΟΚ- καταθέτει την άποψη ότι στο ντέρμπι της Κυριακής υπήρξε μία αρνητική (αλλά και αναπόφευκτη συγκυρία) η οποία μετέτρεψε το καμίνι της Τούμπας σε μία γαλήνια λαοθάλασσα που με τον δέοντα σεβασμό τίμησε την μνήμη των αδικοχαμένων αετόπουλων.


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: