Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

«Κάτι» βλέπει ο Μάρκο στον Κολοβό!


«Κάτι» βλέπει ο Μάρκο στον Κολοβό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει κι εξηγεί στο sport-fm.gr την προτίμηση που δείχνει να έχει ο Μάρκο Σίλβα στον Κολοβό.
***Από την αρχή της προετοιμασίας του Ολυμπιακού κιόλας είχε διαφανεί ότι ο Μάρκο Σίλβα «κάτι» έβλεπε στον Κολοβό. Ήταν σαφές πως του είχε δώσει προτεραιότητα έναντι άλλων παιδιών, όπως για παράδειγμα του Γιαννιώτα, του Τζανδάρη, ακόμη και του Πουλίδο.

***Θυμάμαι ότι στα τρία πρώτα φιλικά, στην Αυστρία, ο προπονητής είχε βάλει και στα τρία τον Κολοβό: ένα ημίχρονο στο ένα, μισή ώρα στο δεύτερο, 25 λεπτά στο τρίτο. Μετά, όμως, ήρθε μία θλάση και τον έριξε πίσω τον πρώην άσο του Πανιώνιου, αφού έχασε όλα τα υπόλοιπα φιλικά...

***Η πίστη, όμως, του Μάρκο για τον Κολοβό δεν χάθηκε. Στις πρώτες επιλογές του δεν τον είχε, με την παρουσία των Ντουρμάζ, Πάρντο, Σεμπά κι Ερνάνι, αλλά όταν είχε την ευκαιρία ο προπονητής να βάλει κάποιον άλλο, τον Κολοβό είχε στο μυαλό του. Είτε για να τον βάλει αλλαγή με τον ΠΑΣ στο παιχνίδι πρωταθλήματος, είτε για να τον βάλει βασικό με τον Πλατανιά στο παιχνίδι Κυπέλλου. Όχι τον Γιαννιώτα, ούτε τον Μπεν, ούτε τον Πουλίδο.

***Και τώρα στο άλλο ματς Κυπέλλου, στο Αίγιο, ο Μάρκο τον Κολοβό πέρασε αλλαγή, ενώ άφησε το Γιαννιώτα στον πάγκο και τον Μπεν εκτός 18άδας. Κι ο Κολοβός φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή του, έστω και προς το τέλος του αγώνα, οπότε και πήρε πάνω του με το ωραίο γκολ που έκανε, «κρεμώντας» τον αντίπαλο γκολκίπερ.

***Φάνηκε πόσο άλλαξε η ψυχολογία του Κολοβού με αυτό το γκολ, πρώτο στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, από το πώς έπαιξε στη συνέχεια. Και τον θαυμάσαμε τότε και στη φάση του 4-0, όταν «ρόλαρε» έξοχα την μπάλα ανάμεσα σε δύο-τρεις αντιπάλους του στο ξεκίνημα της φάσης, πριν κάνει την πάσα στο Σαλίνο.

***«Κάτι» βλέπει στον Κολοβό ο Μάρκο. Δεν τον θεωρεί ακόμη έτοιμο, αλλά τον «προετοιμάζει». Και μην ξεχνάμε: ο Κολοβός στα 22 χρόνια του είχε 27 γκολ κι 9 ασίστ στον Πανιώνιο…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: