Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακίδης: «Βαθμούς και ψυχολογία με Ατρόμητο»!


Κυριακίδης: «Βαθμούς και ψυχολογία με Ατρόμητο»

Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του Παναιτωλικού στο ματς με την ΑΕΚ παρέλαβε ο Δημήτρης Κυριακίδης και μίλησε για το ματς με τους κιτρινόμαυρους αλλά γι’ αυτό με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.


Ο έμπειρος τερματοφύλακας παρέλαβε το βραβείο απ’ τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την διάκριση, αλλά και την πίκρα του που δεν ήρθε η νίκη.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Θα ήθελα το βραβείο να συνοδευτεί με νίκη, αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήρθε. Κρατάω την καλή εμφάνιση, να συνεχίσουμε σ’ αυτούς τους ρυθμούς και σε κάθε ματς να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει», ενώ για το αν υπάρχει πίστη για την επίτευξη των στόχων είπε:

«Σίγουρα πιστεύουμε. Δουλεύουμε καθημερινά με τον κύριο Μαντζουράκη, για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να βρούμε το δρόμο της επιτυχίας».

Όσο για το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο, ανέφερε: «Παίζουμε στην έδρα μας με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Έχει προβλήματα, όμως εμείς πρέπει να δουλέψουμε να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει βαθμούς αλλά και ψυχολογία».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: