Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Καρεμπέ κατά Marca: «Δεν είπα ότι ήθελα να γίνω πορνοστάρ»!


Καρεμπέ κατά Marca: «Δεν είπα ότι ήθελα να γίνω πορνοστάρ»!

Οργισμένος εμφανίζεται με τη Marca ο Κριστιάν Καρεμπέ, διαψεύδοντας ένα σημαντικό κομμάτι της συνέντευξής του που δημοσιεύτηκε. Ποιο επάγγελμα ανέφερε, αλλά γράφτηκε για… πορνοστάρ.

Χαμός με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ στη Marca, η οποία δημοσιεύτηκε την Τρίτη και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του σύμβουλου στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Γάλλος θα ήθελε να γίνει γιατρός ή… πορνοσταρ εφόσον δεν ασχολείτο με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook τονίζει ότι απάντησε «γιατρός ή ανθρωπολόγος», αλλά όπως φαίνεται ο άνθρωπος που του πήρε τη συνέντευξη τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ.


Αναλυτικά

Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, την κόρη μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με ξέρουν τόσα χρόνια και σε αυτούς που διάβασαν τις τελευταίες 48 ώρες ένα κείμενο στη Marca βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη μου που δόθηκε στον Σεπτέμβριο στη Μαδρίτη στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της La Liga και εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο.

Ο δημοσιογράφος με ρώτησε τι επάγγελμα θα ακολουθούσα αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ ή γιατρός, αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός. Μάλιστα, ταίριαξα την απάντηση μου και με το γεγονός ότι πρόσφατα πήρα μέρος σε ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα.

Με την ακρόαση του μπορεί να επικρατήσει η απόλυτη σύγχυση. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ανήσυχος που είναι ένα αθλητικό Μέσο που εμπνέει σεβασμό επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει, είναι λυπηρό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά, εύχομαι αυτή η τρέλα των Μέσων Ενημέρωσης για εντυπωσιακές ιστορίες να μην οδηγήσει σε τόσο απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τέτοια επιρροή και κοινωνική ευθύνη.

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήλπιζα να τα περάσω γιορτάζοντας και όχι να έχω αυτό το συναίσθημα.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας


This message is to my family, my daughter, my friends, the people who have known me for so many years, and to all of...
Δημοσιεύτηκε από Christian Karembeu στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: