Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ντούβνιακ: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα»


Ντούβνιακ: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα»

Ο Ούρος Ντούβνιακ θεωρεί τη νίκη με την Μπεσίκτας απόδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων του ΠΑΟΚ, αλλά προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά και για να πάρει... σκύλο.

Αναλυτικά, ο σούτινγκ γκαρντ του ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη. Επισκεφθήκαμε ένα ελληνικό σχολείο και η παρουσία μας εκεί, εκτός του ότι έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά που μας υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο, δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα και σε εμάς. Στην Κωνσταντινούπολη πήγαμε βεβαίως για το παιχνίδι με την Besiktas και μετά από μία μεγάλη νίκη την οποία πετύχαμε, η ομάδα μας είναι έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση. Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ και σπουδαίους παίκτες και αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Το κεφάλαιο Eurocup παραμένει ανοικτό για μας, αλλά για την ώρα στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι στην Πάτρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μία αθλητική ομάδα που παίζει έξυπνα. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή, που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με μία ακόμη νίκη. Θα συμπληρώσουμε σχεδόν έξι μέρες στο δρόμο και γνωρίζοντας ότι δεν θα πάω στο σπίτι μου για τα Χριστούγεννα, το κάνει πιο δύσκολο για μένα. Για αυτό, επιστρέφοντας πίσω στη Θεσσαλονίκη, το συντομότερο δυνατό, θα κάνω αυτό που έκανε και ο φίλος μου ο Kevin την περασμένη χρονιά. Θα πάρω έναν σκύλο και ελπίζω ότι ο χρόνος θα περάσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Θα ήθελα βεβαίως να χαιρετήσω μέσα από το blog μου, έναν άνθρωπο που διαβάζει το blog μου πριν από οποιονδήποτε άλλον! Ο μεγαλύτερος φαν μου, ο Γάιος Σκορδίλης, σε δύο μέρες έχει τα γενέθλιά του και θα ήθελα να του ευχηθώ ότι καλύτερο. Να συνεχίσει να διαβάζει τα blog μου και φυσικά να μου τηλεφωνήσει για να μου πει πόσο φοβερός είμαι.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: