Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Σημαντικό να μείνουμε στην εξάδα»

Με τις απουσίες των Γουέιν Ρούνεϊ και Μάρκος Ρόχο, ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει τη νίκη κόντρα στην «οργανωμένη», όπως δήλωσε, Γουέστ Χαμ, για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, που είναι και το τρέχων στόχος.
Σε καμία περίπτωση ο Λουίς Φαν Χααλ δεν θέλει να μείνει πίσω στη «μάχη» του τίτλου, κάτι που τόνισε στη σημερινή (4/12) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουβέντους κόντρα στη Γουέστ Χαμ.
Εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, εξ αιτίας του τραυματισμού που έχει αποκομίσει στον αστράγαλο.
«Ο τραυματισμός του Ρούνεϊ είναι άσχημος. Όσο προχωράμε, γίνεται και χειρότερα. Πρέπει να τον αφήσουμε να προπονηθεί για να δυναμώσει τον αστράγαλο, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να πω για πόσο καιρό θα μείνει έξω, επειδή θα το αποφασίσει ο γιατρός με τον Ρούνεϊ. Προπονείται καλά στο πλαίσιο της αποκατάστασης».
«Ο Ρόχο είναι επίσης τραυματίας. Στον ώμο, όπως και πέρυσι, σε μία προπόνηση. Είναι πολύ άτυχος και παίζει στη θέση του Σο, επομένως έχω μεγάλο πρόβλημα. Ο Λίνγκαρντ επιστρέφει το οποίο είναι καλό νέο. Ο Τζόουνς είναι ακόμα τραυματίας, επομένως έχει έξι τραυματίες».
Ο Ολλανδός στάθηκε στην σημασία που έχει για την ομάδα να παραμείνει στην πρώτη εξάδα: «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στην πρώτη εξάδα. Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα αποφασιστεί ποιος είναι πρωταθλητής. Ο Δεκέμβριος και ο Γενάρης είναι πολύ σημαντικοί, αλλά πρέπει να είσαι τον Μάιο στην κορυφή, όχι τώρα»
«Ξέρω λίγο τον Μπίλιτς. Έχω δει πως δουλεύει με τις ομάδες του. Τις έχει πάντα οργανωμένες και παίζει λίγο-πολύ έξω από την αμυντική οργάνωση. Επομένως θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε, το έχει δείξει ήδη έχοντας κερδίσει περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια παρά εντός και κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Θα είναι δύσκολο».
Προφανώς, αναφέρθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ: «Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ισπανία με μεγάλη ιστορία, όπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εκείνον. Η πρώτη του ομάδα είναι μία μεγάλη ομάδα, επομένως είναι ένα μεγάλο βήμα και μία μεγάλη πρόκληση».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: