Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μουρίνο εφ' όλης της ύλης!!

Προσθήκη λεζάντας
Με κύρια είδηση την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην αγωνιστική δράση, ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, φρόντισε να τοποθετηθεί για οτιδήποτε υπάρχει στην επικαιρότητα του συλλόγου, ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ το Σάββατο.
Διάθεση για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στη Μπόρνμουθ, είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Πορτογάλος γνωστοποίησε την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην αγωνιστική δράση: «Έχει περάσει πολύς καιρός, επομένως αισθανόμαστε καλύτερα που τον έχουμε. Ήταν ο τερματοφύλακάς μας την περυσινή σεζόν και ξέρουμε πόσο σημαντικός ήταν για εμάς. Είναι σημαντικό για εμάς που τον έχουμε πίσω».
«Ο Νεμάνια Μάτιτς έχει διπλό κάταγμα στη μύτη. Έχει μάσκα, αισθάνεται άνετα και είναι έτοιμος».
Αναφορικά με τον Ντιέγκο Κόστα, ο «Special One» τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τον Ντιέγκο Κόστα: «Δεν μπορώ να σας πω αν θα ξεκινήσει. Βρίσκεται όμως στην αποστολή. Είναι πολύ καλός, προπονείται καλά και ήταν μία καλή εβδομάδα για εκείνον. Προπονείται καλά και είναι το μόνο που με νοιάζει».
«Δεν υπάρχουν ερωτηματικά για εμένα. Πάντα παίζει, αλλά ήταν στον πάγκο για ένα παιχνίδι το οποίο είναι φυσιολογικό. Κανένα πρόβλημα. Είναι ο τύπος του παίκτη που πάντα προσπαθεί. Τον χρειάζομαι να είναι έτσι και πάντα να προσπαθεί».
Παράλληλα μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του Γκάρι Κέιχιλ: «Είναι καλό για εκείνον και τον σύλλογο, ήταν μία καλή μεταγραφή όταν ήρθε στην Τσέλσι. Είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας και όλοι είναι χαρούμενοι.
Για την «δοκιμασία» του Γκάρι Νέβιλ στη Βαλένθια, φρόντισε να δηλώσει: «Καλή τύχη. Πάντα υπάρχει μία πρώτη μέρα για έναν προπονητή. Και αν θέλει να γίνει προπονητής, πρέπει να έχει μία πρώτη μέρα. Όταν ο Γκάρι αποδέχθηκε την πρόκληση της Βαλένθια, ήθελε να αποδεχτεί την πρόκληση».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: