Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Λαρεντζάκης: «Νίκη πάση θυσία»


Λαρεντζάκης: «Νίκη πάση θυσία»

Στην πίκρα που άφησε το ματς με τα Τρίκαλα και την ανάγκη για νίκη σ’ αυτό με τον Κόροιβο στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τονίζοντας πως ο Κολοσσός πρέπει να επικρατήσει πάση θυσία.

Την ανάγκη που έχει ο Κολοσσός για νίκη επί του Κόροιβου τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Πέρασε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς ύστερα από την ήττα στα Τρίκαλα, γιατί ήταν… δύσκολος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε! Εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και πολλές παραμέτρους που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε… Όμως, το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που είναι “ζωής και θανάτου”, αφού είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία.

Το θετικό είναι πως για άλλη μία εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι δουλέψαμε όλοι μαζί.

Όσον αφορά το ματς, ο Κόροιβος είναι μία δύσκολη ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και παλεύει για 40 λεπτά στο παρκέ, ενώ είναι πολύ καλά δουλεμένη. Μάλιστα, το μεγάλο ατού της είναι η καλή “χημεία” που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Όλοι τους θέλουν προσοχή, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην περιφέρεια.

Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Ελπίζω, για άλλη μία φορά ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, γιατί σε αυτό το ματς η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα
Γιαννούλης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: