Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Μας επηρέασε το άγχος του πρωταθλήματος»


Θεοδωρίδης: «Μας επηρέασε το άγχος του πρωταθλήματος»

Στο άγχος που έχει επηρεάσει τους παίκτες της Καλλονής μετά τα άσχημα αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα απέδωσε τη δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Ο τεχνικός των Μυτηλινιών τόνισε πως ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και στάθηκε στο γεγονός πως ο Πανσερραϊκός σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία, στις αλλαγές που έδωσαν πνοή στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε προσοχή στο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δύσκολα που έχουμε με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το άγχος από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα επηρέασε τους παίκτες μας και στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα Football League και συνήθως, στο θεσμό του Κυπέλλου, η έκπληξη παραμονεύει. Δε θέλαμε να είμαστε "θύμα" εμείς σήμερα.

Ο Πανσερραϊκός στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, κατάφερε να σκοράρει. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση, δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σήμερα. Είχαμε, βέβαια, και δύο παίκτες στη σύνθεσή μας, τον Ελλακόπουλο και τον Μάρκοβιτς, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε άλλη πνοή στην ομάδα με τις αλλαγές που έγιναν και οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουμε μία νίκη. Το μυαλό όλων πλέον είναι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε και να πάρουμε πόντο ή πόντους.

Το ευχάριστο είναι πως είχαμε μία πολύ καλή παρουσία, του Ευαγγελιδάκη, που ήταν η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμος παίκτης στη θέση τη συγκεκριμένη είτε ως αριστερό, είτε ως δεξί μπακ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: