Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μπέρδεψε τα μίλια με τα χιλιόμετρα ο Τουρέ!


Μπέρδεψε τα μίλια με τα χιλιόμετρα ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ γλίτωσε το πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα καθώς έριξε το φταίξιμο στο ταχύμετρο του αυτοκινήτου του.

Για ακόμα μία φορά ο Γιάγια Τουρέ, κλήθηκε σε απολογία για τα παραπτώματά του στην άσφαλτο, αφού πιάστηκε (και πάλι) να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, μέσω του νομικού του αντιπροσώπου, εξέφρασε την μεταμέλειά του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως για όλα φταίει το ταχύμετρο: «Το αυτοκίνητο προέρχεται από την Γερμανία με τις αντίστοιχες προδιαγραφές όπου η ταχύτητα αναφέρεται σε χιλιόμετρα κι όχι σε μίλια».

Ο Τουρέ παραδέχθηκε ωστόσο πως γνώριζε ότι έτρεχε και ίσως η απολογία του να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι τελικά απέφυγε το πρόστιμο.

Παλαιότερες παραβάσεις για μη κατοχή ασφάλειας, όρια ταχύτητας του έχουν στοιχίσει στον Ιβοριανό χρηματικά πρόστιμα αλλά και συλλογή πόντων στο ποινολόγιο του βρετανικού ΚΟΚ.

Αλλά και ο αδερφός του, Κόλο Τουρέ, είναι τακτικός πελάτης της τροχαίας. Μάλιστα τον Μάη του 2015 είχε συλληφθεί να παραβιάζει τα όρια ταχύτητας 2 φορές μέσα σε μία εβδομάδα και κινδύνευε με αφαίρεση διπλώματος. Οι δικηγόροι του όμως υποστήριξαν πως θα ήταν επικίνδυνο για τον ποδοσφαιριστή να κυκλοφορεί με τα δημόσια μέσα μεταφοράς, καθώς μπορεί κάποιος φαν (από τον ενθουσιασμό του προφανώς…) να τον σπρώξει και να χτυπηθεί από τρένο ή αυτοκίνητο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: