Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ίσως το Σάββατο, στα πλάνα του για Άρσεναλ!


Ίσως το Σάββατο, στα πλάνα του για Άρσεναλ

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα αποφασίσει ο Μ. Σίλβα για το αν θα συμπεριλάβει Μποτία και Πάρντο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό, ενώ δεν χάνουν αυτό με την Άρσεναλ.

Πανθρακικός προσεχώς, στην άκρη του μυαλού η Άρσεναλ. Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει με ικανοποίηση ότι μπορεί να υπολογίζει πλέον και στους Φελίπε Πάρντο, Αλμπέρτο Μποτία που ήταν εκτός το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός στόπερ έπαθε μυϊκό τραυματισμό στο εντός έδρας ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη και βγήκε off για κάτι παραπάνω από 20 ημέρες.

Ο Πορτογάλος τους είδε να προπονούνται κανονικά την Πέμπτη και είναι στο χέρι του το πότε θα τους χρησιμοποιήσει. Στην παρούσα φάση είναι αμφίβολο το αν θα τους έχει στην 18αδα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/12, 19:30) στην Κομοτηνή για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο 38χρονος τεχνικός σκέφτεται να τους αφήσει εκτός ώστε να μην διακινδυνέψει την παρουσία τους στο σπουδαίο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, που θα κριθεί το αν θα συνεχίσει στο Champions League ή στο Europa League η ομάδα του.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα. Παράλληλα, προπονείται κανονικά και ο Γιάννης Μανιάτης τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι δύσκολο να αγωνιστεί, έχοντας μείνει τόσο καιρό εκτός δράσης και ενώ βιάστηκε να επιστρέψει το καλοκαίρι και το πλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: