Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

«Καμπάνα» στον Παπαθεοδώρου!!


«Καμπάνα» στον Παπαθεοδώρου

Με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Δεν θα κάτσει στον πάγκο της Κηφισιάς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο αθλητικός δικαστής σήμερα επέβαλε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Εκτός αυτού, τόσο ο προπονητής της Κηφισιάς όσο και η ομάδα καλούνται να πληρώσουν συνολικά ένα πρόστιμο 6050 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

"74/4-12-2015

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
1) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπής συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€ και
β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, παραπτώματα που αναφέρονται στη με αρ. πρωτ. 154/1-12-2015 κλήση μας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ της 28-11-2015.
2) Επιβάλλεται στον κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου Προπονητή της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αφαίρεση του δικαιώματος παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων της και άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λπ.) - (αποκλεισμού) για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 2.750,00€, για τον ως άνω αγώνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: