Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Γιαννόπουλος: «Μας χαιρετάει κι ο Κόμπε»


Γιαννόπουλος: «Μας χαιρετάει κι ο Κόμπε»

Στο ιδιαίτερο φαινόμενο που ονομάζεται Κόμπε Μπράιαντ αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Χάρης Γιαννόπουλος, τονίζοντας τις λεπτομέρειες που τον έκαναν αυτό που είναι.

Για την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Κόμπε Μπράιαντ έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Χάρης Γιαννόπουλος, τονίζοντας τις συνήθειες που τον έκαναν διαφορετικό.

Αναλυτικά:

«Είναι πλέον γεγονός. Όλοι μας το σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να αποσυρθεί κι αυτός πήρε την σωστή απόφαση. Δύσκολη χρονιά για τον ίδιο κι η κούραση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια.

Ένας από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ του NBA , που έχει εκατομμύρια θαυμαστές αλλά κι εκατομμύρια “haters”. Τα κατορθώματα του όλοι τα ξέρουμε, όπως επίσης και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης με τον Τζανίρο Πάργκο που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μου είχε πει ότι ο Κόμπε είναι ο πιο εργατικός παίκτης που έχει δει, κάτι το οποίο είναι επίσης γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι κλειδωνόταν μέσα στο προπονητικό γήπεδο ώστε να μην έχει πρόσβαση κανένας και δούλευε κινήσεις επί ώρες.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που είχε γίνει γνωστή μέσω διαδικτύου είχε λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ πριν λίγα χρόνια. Ο Κόμπε δεν κοιμάται όπως όλοι οι υπόλοιποι. Σπάει τον ύπνο του σε δύο 4ωρα. Έτσι λοιπόν πήρε έναν από το προπονητικό επιτελείο στις 05:00 τα ξημερώματα για να τον βοηθήσει με τα σουτ. Πήγε 08:00 κι ο προπονητής άφησε τον Κόμπε στο γήπεδο για να φάει πρωινό και να ετοιμαστεί για την πρωινή προπόνηση της ομάδας (ναι είχε και προπόνηση η ομάδα).

Όταν λοιπόν επέστρεψε βρήκε τον Κόμπε ακριβώς εκεί που τον είχε αφήσει, να δουλεύει ακατάπαυστα. Αυτός ο αθλητής λοιπόν άντεξε 2 δεκαετίες σε τέτοιους ρυθμούς προπόνησης και πίεσης. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο κι αθλητή Κόμπε Μπράιαντ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: